Wat zeggen onze klanten over Wattson - De Decker

14.09.22

Heel wat kmo's staan vandaag de dag op het vlak van energie voor stevige uitdagingen. Strengere eisen, torenhoge facturen, het houdt maar niet op. Veel ondernemers blijven echter niet bij de pakken zitten en zoeken naar oplossingen. Zo deed Alexander De Decker van De Decker keukens en badkamers een beroep op Wattson. Om het in zijn woorden te zeggen: 

Wattson zegt niet zomaar: 'Dit is de meest ecologische oplossing, dus zo moet je het doen.' Nee, ze gaan op zoek naar wat specifiek voor jouw bedrijf de meest ecologische oplossing is, met de middelen die je hebt. Ze leveren bovendien erg concreet advies waar je meteen mee aan de slag kan. Ze spreken de taal van de ondernemers: niet enkel de kWh maar ook de euro’s komen aan bod.

Wens je ook je bedrijf of instelling futureproof te maken en ben je op zoek naar experten die van aanpakken weten? Let's talk.

Wattson 6
Spreekt onze aanpak jou aan?

Heb je één of meer gebouwen die toe zijn aan een grondige energierenovatie? Wil je graag ontdekken welke oplossingen en technieken voor jouw specifieke situatie mogelijk zijn? We bekijken graag samen wat Wattson voor jou kan betekenen.

Let's talk