Wat zeggen onze klanten over Wattson - Richtpunt campus Eeklo

23.03.23

In 2018 kreeg Wattson van Provincie Oost-Vlaanderen de opdracht toegewezen om een grote technische secundaire school, Richtpunt campus Eeklo, grondig onder handen te nemen. De provincie sloot daarbij een onderhouds- en energieprestatiecontract (OEPC) met ons af: zij wenste dus niet alleen een specifieke energiebesparing te realiseren maar verwachtte ook dat Wattson die vooropgestelde energiebesparing effectief zou garanderen.

Met andere woorden: haalde Wattson de ambitieuze doelstelling niet, dan hadden we een stevige boete aan ons been. Bespaarden we daarentegen meer dan voorzien, dan werd het surplus gelijk verdeeld tussen beide partijen.

Deze aanpak werd door de provincie duidelijk gesmaakt.

Ze bieden de garantie van energiebesparing. Zij durven dat. Een gewone aannemer zal je nooit garanderen hoeveel je zal besparen. In ons dossier deed Wattson dat wel en dat was een grote meerwaarde.

Veerle Van Eeckhout ingenieur energie bij Provincie Oost-Vlaanderen

Mooie woorden over een topsamenwerking. Wij zijn blij dat onze klanten onze missie ook echt weten te appreciëren!

Vind je het ook dringend tijd om je energiefactuur serieus te verlagen? Laat het ons dan snel weten. Let's talk.

Wattson 6
Spreekt onze aanpak jou aan?

Heb je één of meer gebouwen die toe zijn aan een grondige energierenovatie? Wil je graag ontdekken welke oplossingen en technieken voor jouw specifieke situatie mogelijk zijn? We bekijken graag samen wat Wattson voor jou kan betekenen.

Let's talk