Wat zeggen onze klanten over Wattson - Guislain

31.05.23

Wattson ondersteunt het Psychiatrisch Centrum Dr. Guislain in Gent bij verschillende energie-uitdagingen. Het centrum ligt op een complexe site met heel wat gebouwen en meerdere stookplaatsen die slechts vanuit enkele EAN-tellers worden bevoorraad. Het was een helse klus om zicht te krijgen op het verbruik per gebouw en om een renovatiestrategie uit te werken: waar begon je mee en wat kon nog even wachten?

Wattson rolde in de verschillende gebouwen een slimme monitoring uit. Zo kon die strategie alvast worden bepaald. Tot grote tevredenheid van de klant, zo blijkt.

We zijn zeer blij met onze keuze voor Wattson. En wel vanwege de degelijke presentatie, uitwerking en communicatie. Wattson had vrijwel meteen een goed zicht op ons gebouwenpatrimonium. Ze waren dankzij hun expertise snel ingewerkt.

Deze mooie woorden zijn van Davy Ysebaert, die in het Psychiatrisch Centrum Dr. Guislain in Gent de vastgoedprojecten opvolgde.

Wens je ook je bedrijf of instelling futureproof te maken en ben je op zoek naar experten die van aanpakken weten? Let's talk.

Wattson 6
Spreekt onze aanpak jou aan?

Heb je één of meer gebouwen die toe zijn aan een grondige energierenovatie? Wil je graag ontdekken welke oplossingen en technieken voor jouw specifieke situatie mogelijk zijn? We bekijken graag samen wat Wattson voor jou kan betekenen.

Let's talk