Wat zeggen onze klanten over Wattson - AMAB

29.12.22

Een nieuwe maand, een nieuwe klant aan het woord. Vandaag spreken we met Lars Dedobbeleer, Process, Innovation & Planet Manager bij maatwerkbedrijf AMAB

Wattson probeert echt om samen met ons een oplossing uit te werken die in onze context past. Het is niet zo dat ze gewoon standaard afkomen met ‘Je weet dat dit en dat kan’ en dat ze dan pushen van ‘Dit is de manier waarop je het moet doen of heb je dat al bekeken?’ Nee, ze houden rekening met wat voor ons belangrijk is en waar binnen onze organisatie onze klemtonen liggen.

AMAB heeft vestigingen in Asse, Zaventem en Halle en vond dat hun energiefactuur een stuk lager kon. Alleen ontbrak het hen aan de tijd en de expertise om dat zelf aan te pakken. Nu, één jaar later, liggen er 860 zonnepanelen te schitteren op de daken van AMAB in Asse.

Wordt het tijd om ook jouw energiefactuur serieus te verlagen? Let's talk.

Wattson 6
Spreekt onze aanpak jou aan?

Heb je één of meer gebouwen die toe zijn aan een grondige energierenovatie? Wil je graag ontdekken welke oplossingen en technieken voor jouw specifieke situatie mogelijk zijn? We bekijken graag samen wat Wattson voor jou kan betekenen.

Let's talk